Beëideging overeenkomst Buckaroo

Geplaatst op zaterdag 19 augustus 2023 @ 19:16 , 227 keer bekeken

Beste Clupper, 

De betaaldienst Buckaroo die al sinds 2009 de betalingen van Clubs verzorgd, heeft aangegeven het contract per 1 september a.s. te beëindigen. 

Dit houdt in dat vanaf 1 september a.s. er géén punten kunnen worden aangekocht en ook géén nieuwe abonnementen kunnen worden afgesloten. 

De verwachting is dat een eventuele implementatie van een nieuw betaalsysteem zo'n 2 weken in beslag gaat nemen. 

Ik heb dit nieuws zelf vorige week donderdag gehoord. Ik heb toen met Paul (eigenaar Clubs) een aantal scenario's besproken die gelopen zouden kunnen worden. Het was een goed telefoongesprek en aan het einde hebben we afgesproken dat ik een e-mail zou opstelleen om jullie te informeren over de eventuele gevolgen. Ik zou de e-mail naar hem sturen ter beoordeling en daarna zou er een definitieve beslissing volgen. 
Deze e-mail heb ik dezelfde avond nog opgesteld en verzonden. En sindsdien is het (wéér) stil vanuit het Goudse. 

Heb afgelopen weekend weer een e-mail verzonden, in de loop van afgelopen week nog 2 e-mails en ik heb er een paar appjes aan gewaagd waarvan de laatste eergisteren en gisteren. 

Eerlijk? Ik weet nu niet welke beslissing er genomen is en/of wordt, maar ik vind wel dat jullie moeten weten dat er mogelijk ingrijpende veranderingen aankomen. 
Daar waar mogelijk en ik de antwoorden weet, zal ik deze met jullie communiceren, daar waar ik het niet weet, zal ik het eerlijk aangeven. 
Jullie kunnen ervan op aan dat ik me zal blijven inspannen voor jullie en voor Clubs. 
 

 

Met hartelijke groet,
ClubMaster van Clubs.nl


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: