HerdenkingsClub van Clubs

Geplaatst op donderdag 19 maart 2015 @ 11:19 , 531 keer bekeken

Bijna iedereen kent wel een mede-clupper die ons is ontvallen. Cluppers die ons dierbaar waren en die we graag willen herinneren. Toen ter sprake kwam dat inactieve accounts weer middels een automatisch script opgeruimd zouden gaan worden, kwamen ook zij (uiteraard!) weer ter sprake. De gedachte dat accounts van dierbaren zomaar zouden verdwijnen was ondenkbaar! 

Men kon clubnamen opgeven van accounts die bewaard moesten blijven. De opgegeven accounts zijn inmiddels allemaal veilig gesteld door Clubs. Daarnaast zijn ze allemaal samengevoegd als leden van onze eigen digitale momument op Clubs! 

Natuurlijk begrijpen we dat jullie je dierbaren het liefst op de bekende en eigen plekjes willen gedenken, wij wilden echter wel een plekje op Clubs inrichten waar een digitaal monument is en men even kan stil staan bij degenen die helaas niet meer in ons midden zijn. 

Je kan géén lid worden van de club, je kan hem echter wel bezoeken en de ledenlijst inkijken of indien gewenst een boodschap achterlatten in het forum. Dat hoeft uiteraard niet! 

Wil je dit momument bezoeken dan kan dat hier.

Wil jij een nickname opgeven van een clupper die is overleden en deze toevoegen aan de beschermde accounts? Dan kan dat via het ticketcentrum.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: