Clubmail 15-4-2017

Geplaatst op zaterdag 15 april 2017 @ 20:29 , 377 keer bekeken

Beste clubeigenaar of clubbeheerder, 
We hebben jullie hulp nodig. Heel hard nodig. En iedereen, maar dan ook echt iedereen kan hierbij helpen. Hoewel we in de aanhef in eerste instantie de clubeigenaar of beheerder aanspreken, kan jij als lid ook meehelpen. 

Het gaat namelijk om het volgende. De laatste tijd bereiken ons via het Support Centrum (via ticket) regelmatig vragen over op welke plaats en vooral hoe je je e-mail adres in je profiel zichtbaar moet maken. Op onze reactie dat dat niet mogelijk is, volgt dan vaak een bericht terug dat dat verplicht is om lid te worden van een clubje en hoe ze dan nu moeten handelen. 

Blijkbaar zijn er nog steeds clubeigenaren die in hun clubbericht, clubreglement of vastgepind in het forum een bericht hebben staan dat leden verplicht zijn hun e-mail adres zichtbaar in het profiel te plaatsen.

Dit is NIET mogelijk. Het profiel laat geen ruimte meer om dat te doen. Een mogelijkheid die door ons bewust is UITGESCHAKELD om misbruik te voorkomen. Profielen van Clubs zijn namelijk OPENBAAR. En het openbaar plaatsen van je e-mail adres werkt spam/ongewenste e-mail of erger nog misbruik in de hand. Als wij bijvoorbeeld op de Support Club lezen dat iemand in een forumbericht dergelijke gegevens plaatst, dan passen we dat ook meteen aan. 
NIET DOEN DUS! 

En hier kunnen jullie ons dus helpen. Misschien hebben jullie ooit deze 'voorwaarde' gesteld voor je club en staat dat nog steeds ergens vermeld. Kijk je club dus eens na of deze eis mogelijk nog ergens op jouw club te lezen is en pas deze aan. 
Heb jij hem niet op je club staan, maar zie je hem bij iemand anders wel? Meld het de clubeigenaar, wijs hem of haar op dit bericht en vraag of ze het aan willen passen. Ook als lid kun je dit vragen. 

Tot slot nog even dit:
Plaats ook GEEN e-mail adres of andere persoonlijke gegevens in een forum. Ook niet als de clubeigenaar dat 'eist als voorwaarde voor lidmaatschap'. Mocht dit van je gevraagd worden en je er met de clubeigenaar of beheerder niet uitkomen, maak dan gerust een ticket aan via ons Support Centrum. 
Mochten wij dan een dergelijk bericht tegenkomen op een club dan wordt dit door ons zonder bericht vooraf verwijderd. 


Help dus allemaal mee om van Clubs een platform te maken waar men WELKOM is! 

Het team van Clubs


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: